Aurel Moldoveanu, un nou videoclip

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Moldoveanu a terminat recent noul său videoclip realizat la piesa "Sunt moldovean", care va fi promovat începând de mâine, 20 mai, pe U TV, la emisiunea Fan X, la televiziunea publică şi

Aurel Moldoveanu a terminat recent noul său videoclip realizat la piesa "Sunt moldovean", care va fi promovat începând de mâine, 20 mai, pe U TV, la emisiunea Fan X, la televiziunea publică şi în toate emisiunile muzicale ale posturilor private.

"Sunt moldovean" este noul single de pe viitorul album "Fata primarului". Albumul, care va fi lansat la 1 iunie, conţine 14 piese, artistul păstrând consecvenţa în stil şi abordare, este vorba despre genurile pop şi etno-dance. Aurel Moldoveanu pregăteşte şi un turneu de promovare a acestui album, care să dureze pe tot parcursul verii, cuprinzând 90 de oraşe. Vede ca pe o provocare noul show la care lucrează, un dialog interactiv cu publicul în varianta live, cu band şi bakingvocals.

În concertele sale va aborda atât piese cunoscute: "Du-te dor", "Zamfira", "Fata fără zestre", "Fapt divers" etc., cât şi piese de pe noul album, ca "Fata primarului", "Mindro", "Sunt moldovean", "Loreley", "Frumoasă şi rea".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite