Asociaţia Eco Eden te învaţă cum să faci turism în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Eco Eden lansează proiectul “Creşterea nivelului de calificare pentru angajaţii din industria turismului, în regiunea Bucureşti-Ilfov”

Asociaţia Eco Eden demarează proiectul “Creşterea nivelului de calificare pentru angajaţii din industria turismului, în regiunea Bucureşti-Ilfov”. Perioada în care se desfăşoară acest proiect este de 24 de luni începând cu data de 1.06.2011.

Acest program oferit de asociaţia Eco Eden urmăreşte consilierea şi orientarea profesională, precum şi obţinerea de calificări, recunoscute la nivel naţional şi cerute pe piaţa muncii în domeniul turismului, pentru 184 de angajaţi din acest domeniu. Astfel, vor fi demarate acţiuni ce vor viza consilierea şi formarea profesională în meseriile de tip recepţioner, tehnician în turism, agent de turism-ghid.

Accesul grupului ţintă la cursuri şi evenimente va fi gratuit; cursurile sunt recunoscute la nivel naţional.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 şi se înscrie în Axa prioritară 2 “Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul major de intervenţie 2.3 “Acces şi participare la FPC”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite