Asfaltare pe jumătate, marca Poteraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Olăneşti din cartierul Crângaşi, sectorul 6, este un nou exemplu de asfaltare de dragul campaniei electorale în Capitală. Lucrările s-au oprit pe această arteră secundară

Strada Olăneşti din cartierul Crângaşi, sectorul 6, este un nou exemplu de asfaltare de dragul campaniei electorale în Capitală.

Lucrările s-au oprit pe această arteră secundară imediat după alegeri, locuitorii din zonă distrugându-şi şi acum autoturismele în craterele din jurul blocului 43 A.

"După ce că au venit abia după ce toate asociaţiile de aici, din zonă, au depus o grămadă de memorii la Primărie, au asfaltat doar pe o porţiune", a spus administratorul Asociaţiei de Proprietari Olăneşti 43 A, Maria Oprea. Ea a adăugat că un funcţionar de la Direcţia Investiţii din cadrul Primăriei Sectorului 6, Liviu Horumbă, i-a răspuns telefonic că restul străzii va fi asfaltat altă dată, pentru că "a fost trecută în planul de reparaţii, nu de modernizări".

"Eu cred că ne-au lăsat aşa pentru că nu am acceptat să taie din spaţiul verde ca să ne facă parcări, aşa cum au făcut pe alte străzi", a mai spus Maria Oprea.

Cristian Hriţuc, unul dintre consilierii primarului Cristian Poteraş, a explicat că "s-a alocat o sumă pentru asfaltări şi s-au terminat acolo, pe Olăneşti". În replică, oamenii din zonă spun că bani au mai fost din moment ce muncitorii s-au mutat cu şantierul pe alte străzi după ce au lăsat-o pe a lor neterminată.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite