Asasinul turc şi-a chemat fiul de la joacă pentru a-l ucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mehmed Selek, cetăţeanul turc care şi-a ucis soţia şi copilul, este acuzat de omor deosebit de grav. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă între 15 şi 25 de ani de închisoare şi

Mehmed Selek, cetăţeanul turc care şi-a ucis soţia şi copilul, este acuzat de omor deosebit de grav. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă între 15 şi 25 de ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi civile. Mehmed Selek, în vârstă de 44 de ani, şi-a ucis cu bestialitate soţia şi copilul în vârstă de numai cinci ani, pe fondul unei crize de gelozie. Selek şi fosta soţie Teodora s-ar fi certat asupra paternităţii copilului lor, Gabriel Ibrahim. Într-un moment de furie, el şi-a înjunghiat consoarta de mai multe ori. După aceea, turcul şi-a chemat în casă copilul, care se juca în faţa blocului, şi l-a sugrumat.

După comiterea dublei crime, Selek şi-a sunat şeful căruia i-a mărturisit crima, spunându-i că a avut un moment în care şi-a pierdut discernământul, şi apoi a dispărut. Patronul acestuia a anunţat poliţia despre dubla crimă. Bărbatul a fost dat imediat în consemn la frontieră, iar poliţiştii au început căutările pentru prinderea lui. Mehmed Selek a fost prins în localitatea Mihăileşti, din judeţul Giurgiu, iar anchetatorii au avansat ipoteza că urma să plece în ţara natală. Medicii legişti sosiţi la faţa locului au găsit corpul nevestei în cadă, iar pe corpul copilului, escoriaţii cervicale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite