Asasinii din Calea 13 Septembrie au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni i-au prins pe asasinii tânărului găsit mort, acum două zile, în apartamentul său din Calea 13 Septembrie. Potrivit surselor judiciare, suspecţii, Robert Tecuceanu,

Poliţiştii bucureşteni i-au prins pe asasinii tânărului găsit mort, acum două zile, în apartamentul său din Calea 13 Septembrie. Potrivit surselor judiciare, suspecţii, Robert Tecuceanu, 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale, şi Augustin Popescu, 21 de ani, ambii din Bucureşti, şi-au recunoscut fapta după mai bine de şapte ore de anchetă.

Robert Tecuceanu a fost eliberat din penitenciar în urmă cu o lună, unde a fost închis pentru furt de maşini. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au eliberat mandate de arestare preventivă pe numele criminalilor.

Inedit este faptul că ambii s-au prezentat singuri la poliţie, ieri-dimineaţă, pretinzând că sunt ultimele persoane care l-au văzut în viaţă pe Alin Alexandru. Potrivit procurorului de caz Maximilian Bălăşescu, un poliţist "s-a scăpat", spunându-le unor cunoştinţe ale lui Tecuceanu şi Popescu că aceştia sunt suspecţii principali.

Bănuind că în casa victimei le vor fi descoperite oricum amprentele, pentru a-şi justifica prezenţa acolo, cei doi au declarat că l-au însoţit pe tânăr în apartament, dar au plecat la ora 22.30. Puşi în faţa probelor, criminalii şi-au recunoscut, în cele din urmă, fapta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite