Asasina cu suflet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asasina cu suflet
Asasina cu suflet

Prima TV, sâmbătă ora 20.00 Charlize Theron este un ucigaş plătit în "Aeon Flux", o viziune sumbră asupra viitorului În anul 2415, majoritatea rasei umane a fost decimată de un

Prima TV, sâmbătă ora 20.00

Charlize Theron este un ucigaş plătit în "Aeon Flux", o viziune sumbră asupra viitorului

În anul 2415, majoritatea rasei umane a fost decimată de un virus ucigător. Numai cinci milioane de oameni mai trăiesc, în oraşul utopic Bregna.

Singurul oraş rămas pe harta Pământului este condus de Trevor Goodchild (Marton Csokas) şi protejat printr-un zid de restul lumii periculoase.

Misiunea lui Aeon Flux (Charlize Theron) este de a-l omorî pe Goodchild, care este descendentul inventatorului unui leac pentru virusul mortal. Aeon Flux lucrează pentru un grup de rebeli, numiţi "Monicans", grup condus de Handler (Frances McDormand), cea care dă ordinul pentru asasinarea lui Teevor Goodchild, în scopul de a răsturna guvernul din Bregna.

Cu toate acestea, Aeon Flux descoperă un complot orchestrat de Oren Goodchild (Jonny Lee Miller), împotriva propriului său frate, şi misterioasa asasină decide să îl protejeze pe Trevor în loc să-l omoare. Un alt motiv care îi întăreşte decizia este omorârea surorii ei mai mici, Una (Amelia Warner), de către oamenii lui Oren Goodchild.

Atunci când Handler află că Aeon şi-a ratat misiunea şi a schimbat "echipa" pentru care luptă, aceasta dă ordinul ca asasina să fie ea însăşi asasinată. Şi în timp ce se zbate să-l protejeze pe Trevor, ea află din ce în ce mai multe iţe ale conspiraţiei din viitor, legate de trecutul ei, guvernul şi chiar viaţa din Bregna.

Berlin ca locaţie de filmare

În mod ironic, producătorii au ales Berlinul şi împrejurimile sale ca locaţie pentru filmarea acestei poveşti, despre un regim totalitar, despre paranoia, conformitate şi obedienţă. Popoarele din interiorul zidurilor nu mai sunt capabile să se reproducă, iar cel mai ascuns şi, în acelaşi timp, cel mai sinistru secret este modul în care viaţa continuă să meargă mai departe.

Adaptare după un serial MTV

Serialul de desene animate cu acelaşi nume, "Aeon Flux", a fost produs şi difuzat pe MTV, în 1991, timp de trei sezoane. În serial, Aeon Flux era un agent secret amoral şi misterios, din ţara Monica. Scopurile ei şi trecutul nu erau explicate în episoade, şi nici ale iubitului şi, în acelaşi timp, ale inamicului său, Trevor Goodchild. În misiunile sale, Aeon Flux era o justiţiară care câştigă orice luptă. Episoadele din seria a doua erau ceva nemaivăzut, pentru că Aeon murea la sfârşitul fiecăruia dintre ele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite