Artiştii pun pe fugă plictiseala din weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăistariu ne zice să mergem la bulgari, Gianina Corondan ne trimite la carting, Anca ţurcaşiu ne cheamă la "Chicago", George Mihăiţă ne invită în parc. Asta fac artiştii în acest weekend.

Trăistariu ne zice să mergem la bulgari, Gianina Corondan ne trimite la carting, Anca ţurcaşiu ne cheamă la "Chicago", George Mihăiţă ne invită în parc. Asta fac artiştii în acest weekend. Dumneavoastră v-aţi gândit la ceva?
Pentru George Mihăiţă, deconectarea înseamnă "expediţia" în parc, alături de copiii săi. În dimineaţa aceasta îl putem găsi plimbându-se pe aleile parcului IOR. "Mă relaxează foarte tare să-i văd pe cei mici jucându-se cu găletuşa în nisip". "Pentru noi, actorii, timpul liber al celorlalţi înseamnă muncă. Joc sâmbătă în
Revizorul
, la Teatrul de Comedie, spectacol regizat de Horaţiu Mălăele". Regretă că nu mai are timp să-l domine la tenis pe Horaţiu Mălăele. "Este singurul care mă bătea şi pe care nu puteam fi supărat!", spune actorul. Ocupat să ţină frâiele Teatrului de Comedie, directorul George Mihăiţă n-a mai ajuns în ultimele luni la cinematograf, ratând ultimele filme româneşti. S-a consolat cu emisiunile de pe National Geographic, Antena 1 şi Pro TV.
Emilia Popescu îi citeşte pe sud-americani
Emilia Popescu se relaxează ajutându-şi copilul la lecţii. Este marele ei refugiu din calea problemelor. Deşi aleargă zilnic de la radio la televiziune şi teatru, actriţa îşi găseşte mereu câteva clipe să citească. Nu reviste strălucitoare, ci literatură sud-americană. "Mi-am cumpărat de la Humanitas o carte de Octavio Paz. Recomand oricui sud-americanii. Ernesto Sabato m-a fermecat cu povestirile lui". Dragoş Bucur o să aibă un weekend încărcat: "Îmi montez galeriile, fac cuşca pentru câini şi lucrez la pervazele din interior", spune actorul, care îşi va răsplăti eforturile cu vin bun, bere rece şi discuţii fierbinţi cu prietenii, în propriul său club, "Frame", de la Piaţa Romană. Nu-i place să danseze prin cluburi sau discoteci, dar are mereu timp să vadă filme. Ultimele pe care le-ar recomanda: "A fost sau n-a fost?" şi "Hârtia va fi albastră". "Sâmbătă cred că o să mă duc la
Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii
, regizat de Cătălin Mitulescu".
Trăistariu cântă în Cipru
Mihai Trăistariu pleacă să cânte în weekend în Cipru şi la Chişinău. "Le recomand tuturor să treacă graniţa. Am fost în Bulgaria, la Varna, şi nu este deloc scump. O cameră cu două paturi era 25 de euro". "În prezent pregătesc un album cu colinde, în engleză".
Anca ar sta mai mult cu copilul
Anca ţurcaşiu va juca în "Chicago", la Teatrul Naţional, astă-seară, de la ora 18,30. "Lucrez şi nu prea ies, pentru că pentru mine weekendul înseamnă muncă de când mă ştiu. Îmi place să merg foarte mult la teatru şi recomand cu plăcere
Revizorul
în regia lui Horaţiu Mălăele, şi bineînţeles,
Chicago
. Din păcate, nu am fost la cinema în ultimul timp, dar aş vrea să văd filmul lui Corneliu Porumboiu,
A fost sau n-a fost
. Mi-ar plăcea să petrec mai mult timp cu copilul meu, pentru că nu prea are parte de mine. Îmi doresc să ies cu el şi să ne distrăm. În următorul weekend vom fi la circ".
Gianina: Dacă e cald, atunci e carting
Exuberanta Gianina Corondan nu ratează evenimentele la care poate să-şi întâlnească prietenii. "Mai mergem la câte o petrecere sau, dacă se nimereşte, chiar nuntă. Weekendul acesta, Mişa (n.r. soţul Gianinei) se duce la bowling, iar eu mă uit la televizor". Gianina sfătuieşte pe toată lumea să meargă la un film românesc: "Mi-a plăcut foarte mult
Hârtia va fi albastră
al lui Radu Muntean, e impecabil construit, impresionat. Cât mai e vreme frumoasă, mai merg şi la carting. În rest, mă odihnesc, dorm şi văd orice piesă de teatru de Radu Afrim".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite