Un admirator al lui Lance Armstrong a pretins că are cancer pentru a se căsători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist englez care îl idolatriza pe Lance Armstrong a pretins că are aceeaşi boală ca şi celebrul ciclist american pentru a fi în centrul atenţiei. Folosindu-se de această minciună, el şi-a convins prietena să se căsătorească cu el, informează Daily Telegraph.

Michael Matts, în vârstă de 34 de ani, şi-a minţit familia, prietenii şi colegii de serviciu că are cancer pentru a-i impresiona. El a ajuns până la a le cere prietenilor să îl ducă la spital pentru şedinţe de radioterapie. De asemenea, el şi-a convins logodnica, cu care are acum doi copii, să grăbească nunta.

În ziua ceremoniei, el a lipsit însă, motivând că se simte rău din cauza bolii.

Bărbatul, care este descris de cunoscuţi drept un mitoman, a fost condamnat la un an de închisoare, sub acuzaţia de fraudă. Căsătoria lui a fost anulată, iar fosta lui soţie, în vârstă de 30 de ani, a declarat că este devastată. Ea nu îl lasă pe Matts să-i vadă pe cei doi copii ai lor.

Matts este un mare admirator al ciclistului american Lance Armstrong, multiplu câştigător al turului Franţei. Armstrong este celebru însă nu numai pentru competiţile câştigate, ci şi pentru lupta pe care a dus-o împotriva cancerului testicular.

Născut în oraşul englez Leicester, Matts a fost ciclist în tinereţe, însă nu a reprezentat Marea Britanie în turul ciclist al Franţei, aşa cum pretindea. În anul 2001, când s-a angajat în poliţie, el le-a spus colegilor că suferă de cancer şi că Armstrong reprezintă un model pentru lupta pe care o duce împotriva cancerului.

Matts a fost arestat în ianuarie 2008.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite