Arme furate de la clubul de tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru arme scurte de tir sportiv cu aer comprimat au dispărut noaptea trecută de la Clubul de Tir Municipal din Baia Mare. Poliţiştii au explicat că armele nu sunt mortale, iar două dintre ele

Patru arme scurte de tir sportiv cu aer comprimat au dispărut noaptea trecută de la Clubul de Tir Municipal din Baia Mare. Poliţiştii au explicat că armele nu sunt mortale, iar două dintre ele sunt defecte.

Sala nu era păzită şi nu avea sistem de alarmă

Hoţii au pătruns în incinta clubului după ce au spart uşa de acces, a declarat Voichiţa Zehan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. 

„Persoane necunoscute au intrat prin efracţie în incinta clubului sportiv şi au sustras armele neletale. Ancheta este în desfăşurare”, a precizat ea.

Directorul clubului, Sorin Andrei, a arătat că unul dintre pistoale era al unei sportive care a trebuit să plece aseară la Bucureşti, la campionatul naţional.

De asemenea, el a precizat că armele nu sunt periculoase. Tocmai din acest motiv, sala nu era păzită şi nici nu era dotată cu sistem de alarmă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite