Arestul Secţiei 13, inundat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în arestul Secţiei 13 Poliţie din Capitală au fost la un pas de înec după ce subsolul secţiei a fost inundat, în noaptea de duminică spre luni, din cauza spargerii unei

Persoanele aflate în arestul Secţiei 13 Poliţie din Capitală au fost la un pas de înec după ce subsolul secţiei a fost inundat, în noaptea de duminică spre luni, din cauza spargerii unei conducte de apă. Potrivit Poliţiei Capitalei, în jurul orei 22,05, ca urmare a unei avarii produse pe conducta principală de apă potabilă ce trece prin faţa Secţiei 13, pe sub pavajul Ciucea, apa sub presiune a refulat într-un cămin de apă, apoi s-a scurs în subsolul unităţii de poliţie.
Pentru scoaterea apei din subsol, poliţiştii au cerut ajutorul pompierilor militari care au intervenit, până la sosirea echipelor companiei Apa Nova - aproximativ la două ore de la producerea evenimentului - cu o autospecială. Au fost inundate şapte încăperi, printre care şi arestul. Timp de aproape şase ore, cât a durat întreaga operaţiune de scoatere a apei, arestaţii au stat pe paturile suprapuse din celule, deoarece nivelul apei era destul de ridicat, între 30 şi 50 cm.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite