Arestat preventiv - evadat din Spitalul Militar Focsani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internat in Spitalul Militar Focsani pentru o operatie de apendicita, Pricopi Nicu, 23 de ani, arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, a evadat profitand de lipsa de

Internat in Spitalul Militar Focsani pentru o operatie de apendicita, Pricopi Nicu, 23 de ani, arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, a evadat profitand de lipsa de profesionalism a celui pus sa-l pazeasca. Mai exact, asa cum se arata intr-un comunicat al IGP, agentul-sef adjunct Nichifor Costel, lucrator la Serviciul Cercetari Penale, compartimentul arest-transfer, a adormit in post. Arestatul a profitat de aceasta situatie si a reusit sa-si deschida catusele cu care era imobilizat de pat, dupa care a disparut. Pricopi Nicu a fost retinut in 22 aprilie a.c. pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, asa cum aratam, Judecatoria Focsani dispunand arestarea preventiva pentru 29 de zile. Arestatul este recidivist si a fost condamnat de mai multe ori pentru savarsirea infractiunii de furt. Semnalmentele evadatului sunt urmatoarele: 1,85 m inaltime, frunte ingusta, ochi albastri, par saten, ondulat, tuns scurt, prezinta cicatrice pe brate si tatuaje pe umeri. Fugarul este din comuna galateana Matca, dar a locuit fara forme legale in Smeeni, Buzau. Pentru predarea sa au fost organizate filtre, la iesirile din Focsani, politistii verificand toate mijloacele de transport. Evadatul a fost dat in urmarire generala si in consemn la frontiera.
Ultima ora:
In baza unei informatii, politistii vranceni, in colaborare cu o echipa speciala de la IPJ Buzau, au reusit sa-l prinda pe galateanul Nicu Pricopi in orasul Rm. Sarat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite