"Arestat deoarece convoca pe internet persoane pentru a organiza un concurs de bătut români" - Revista presei spaniole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Arestat deoarece convoca pe internet persoane pentru a organiza un concurs de bătut români”, scrie “ABC”, ediţia de Sevilla. Garda Civilă din Aznalcazar, Sevilla, Andaluzia, a arestat un

Arestat deoarece convoca pe internet persoane pentru a organiza un concurs de bătut români”, scrie “ABC”, ediţia de Sevilla. Garda Civilă din Aznalcazar, Sevilla, Andaluzia, a arestat un inivid care care provoca pe un forum de internet la acţiuni rasiste împotriva românilor. Pagina de internet chema, la data de 4 octombrie, pe toţi acei care vor să participe la un concurs de bătut români, câştigătorul fiind cel care reuşea, în cursul nopţii, să bată cei mai mulţi indivizi de naţionalitate romănă.

Trei minori surprinşi în timp ce încercau să intre prin efracţie intr-un magazin”, publică “La Verdad”. Poliţia din Cartagena a arestat sâmbătă trei minori, doi români şi un german, în timp ce încercau să forţeze uşa unui magazin cu scopul de a intra şi fura din interiorul acestuia.

Opt arestaţi pentru că îşi învăţău copiii să fure”, scrie “La Vanguardia”. Poliţia din Badalona a restat opt ţigani de naţionalitate română care îşi obligau copiii, aproximativ 10 minori, să fure pe străzile din Barcelona. Victimele erau în special persoane în vârstă, cărora li se smulgeau genţile din mână.

Forul despre imigraţie face cunoscută experienţia bulgarilor şi românilor din Zamora”, titrează "Norte de Castilla". Forului intitulat “Noi vecini, noi culturi, integrare socilală şi locuri de muncă pentu imigranţi” s-a inaugurat în cursul zilei de ieri de către Asociaţia pentru Potectia Femeii din Zamora. Organizaţia face cunoscută iniţiativa administrativă şi socială rin care se încearca integrarea imigranţilor din localitate.

Vecinii lui DJ Coco Cielo se roagă sa nu fie eliberaţi din arest cei trei indivizi care l-au omorât pe DJ”, scrie ziarul “ABC”, în ediţia de Madrid. Vecinii de pe strada Isabela Catolica, unde locuia Luis Revilla, alias DJ Coco Cielo, de origine peruană, care a fost ucis în data de 28 septembrie la domiciliul său, au respirat uşuraţi când poliţia i-a arestat pe cei doi autori ai crimei. Este vorba despre trei români, doi arestaţi în Barcelona şi unul în Madrid. Coco Cielo era un cunoscut DJ, angajat la o discotecă pentru homosexuali din apropierea blocului în care locuia. Autorii crimei au fost arestaţi datorită unui ceas pe care îl fuaseră de la DJ şi pe care au încercat să-l vândă.

Au fost arestaţi doi hoţi români care operau în barurile din Logronio”, informează “Diario”, de Logronio. Agenţi ai poliţiei locale din Logrinio au arestat în flagrant doi români, în timp ce încercau să fure banii din tonomatele cu jocuri dintr-un bar. Conform datelor oferite de către poliţie, cei doi aveau asupra lor ustensile necesare pentru pătrunderea în local, fiind suspecţi de comiterea mai multor furturi similare petrecute în oraş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite