Arestări în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta se extinde în Argeş, în cazul celor două dosare de contrabandă şi trafic cu ţigări netimbrate, evaziune fiscală şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, dosare în care s-au făcut, până la această oră, 34 de arestări şi sunt puse sub învinuire 71 de persoane din 10 judeţe.

Luni seară, Cristian Avădanei (28 de ani), din Moraviţa, judeţul Timiş, a venit de bună-voie la sediul IPJ Argeş, însoţit de avocatul său, pentru a se preda, după ce, timp de o săptămână, s-a sustras urmăririi penale. El a fost repede încătuşat şi dus în arest pentru 24 de ore. Deocamdată, este de negăsit şi Valentin Abălaru, un alt învinuit, dar poliţiştii argeşeni spun că acesta este căutat în continuare. Tot luni a fost ziua recursului înaintat de Parchet la decizia Tribunalului Argeş de punere în libertate a trei dintre inculpaţi.

Maria Veronica Şelăvârtea (26 de ani), din Piteşti, şi Ştefan Stanciu (36), din comuna argeşeană Rociu au intrat după gratii, în timp ce Antonio Constantin  (51 de ani) este în libertate, dar nu are voie să părăsească ţara, conform deciziei luate de judecătorii Curţii de Apel Piteşti. În plus, tot luni, poliţiştii şi mascaţii au descins şi la locuinţa lui Daniel Becăr (26 de ani), din Piteşti. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite