Arestare în cazul jafului de la BRD Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Farid Jahani, alias "Paul Valută" (foto), unul dintre cei mai periculoşi interlopi din judeţul Dolj, a fost "săltat", ieri, de către poliţiştii craioveni şi trimis cu mandat la Timişoara,

Farid Jahani, alias "Paul Valută" (foto), unul dintre cei mai periculoşi interlopi din judeţul Dolj, a fost "săltat", ieri, de către poliţiştii craioveni şi trimis cu mandat la Timişoara, unde va fi audiat în cazul fraudei de la BRD. Din primele cercetări rezultă că bărbatul ar fi cel care a gândit întreaga operaţiune prin care s-a încercat fraudarea BRD Craiova cu 2,2 milioane de euro.


Poliţiştii l-au prins ieri-dimineaţă pe "Paul Valută" chiar în locuinţa sa din cartierul craiovean Brazda lui Novac. Interlopul, cetăţean suedez de origine iraniană, a fost audiat la sediul IPJ Dolj, iar cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timiş.


La începutul lunii februarie, o angajată a unei sucursale BRD din Craiova a încercat să transfere peste 2,2 milioane de euro, din conturile băncii, în cele ale unor complici. Folosindu-se de parola şefului său, Mihaela Rosana Biţu a reuşit să facă nişte operaţiuni bancare pe 1 februarie, în folosul unei persoane din lumea interlopă şi în contul unui cetăţean turc, Osman Tunc. (Valeria Cupă)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite