Arad: Valuri ca la mare la Ştrandul Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bazine cu apă termală, duşuri în formă de pinguin sau plajă de nisip - acestea sunt tentaţiile de la Ştrandul Neptun.

Administraţia arădeană a investit masiv în baza de agrement a oraşului, aşa că astăzi ştrandul care atrage şi oameni din afara oraşului oferă condiţii comparabile cu cele din Occident. Astfel, pe lângă bazinul cu valuri care funcţionează deja de anul trecut, în noul sezon estival s-a mai pompat apă caldă în încă trei bazine pe lângă care au fost instalate duşuri în formă de pinguin sau clovn.

Investiţiile nu se opresc aici. În curând va deveni funcţional un nou bazin pentru copii, o plajă de nisip şi o plajă pentru volei. „Şi în acest an, atracţia principală va fi bazinul cu valuri, amenajat pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, în formă de aripă“, a declarat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad. Bazinul cu valuri are o adâncime progresivă de 0,50 m până la 2,20 metri. Valurile sunt produse cu ajutorul unei instalaţii din Belgia, care, cu ajutorul unei mingi uriaşe şi a unui convertor, formează valuri între 40 de centimetri înălţime şi  un metru.

Din  acest an, intrarea la ştrand costă 2.5 lei pentru cei care merg la terase, căsuţe sau solaria şi 7,5 lei pentru cei care doresc să folosească bazinele. Abonamentul pentru un sezon costă 400 de lei.

De asemenea, a fost refăcut gazonul din zona bazinelor şi a locurilor pentru plajă, au fost plantaţi arbori, arbuşti şi plante ornamentale pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite