Arad: UTA, remiză cu vechea rivală din Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii n-au luat decât un punct din confruntarea contra echipei în compania cărora a oferit meciuri memorabile în trecut. A fost a treia remiză consecutivă pe propria arenă.

Utiştii au făcut un prim act nereuşit, la capătul căruia regretau o ocazie imensă irosită de Militaru (39). Mijlocaşul scăpase singur cu portarul Szasz, dar a tras afară din poziţie excelentă. Bihorenii rataseră şi ei o şansă mare prin Jefferson, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de Mârne cu un reflex senzaţional.
Vizitatorii au reuşit desprinderea după o oră de joc. Sînmărtean a centrat de pe stânga, apărarea arădeană l-a tratat lejer pe Lukacs, care a marcat cu capul. Mutulescu a dat emoţii stadionului (77) când şi-a pierdut cunoştinţa după un contact aerian dur cu un bihorean, dar mijlocaşul avea să devină „salvatore della patria” trei minute mai târziu. Nădăban a executat bine un corner, iar fotbalistul care a jucat şi la Sheriff Tiraspol a egalat cu o lovitură superbă de cap. Utiştii au căutat golul victoriei, dar Bihorul s-a închis bine şi a plecat acasă cu un punct.

Caseta meciului
UTA – FC Bihor 1-1 (0-0)
Stadion
Francisc Neuman. Spectatori 1.200
Au marcat: Mutulescu 81 / Lukacs 60
UTA: Mârne - Toc, Pocuca, Pascariu, Paşcovici – Nădăban, Drida (min. 57 - Edson), Mutulescu, Fritea (10 A. Militaru) - Mitu (min. 46 - Polgar), Ţucudean. Consilier tehnic: Roland Nagy.
FC Bihor: Szasz - Tîrca, Muscă, Şomodean (67 Ayza), Sînmărtean - Santos, Floruţ, Filip, Opriceană - Jefferson (min. 81 - Tomaz), Lukacs. Antrenor: Zoltan Vig.
Arbitri: Radu Petrescu (Bucureşti) -  Irina Mîrţ (Bucureşti), Anghel Voicu (Şuşeni).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite