Arad: UTA îşi completează lotul din mers

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această săptămână, Ionuţ Popa şi Roland Nagy au la dispoziţie încă doi fotbalişti. E vorba de două reveniri, cea a portughezului Edson da Sousa şi a lui Norbert Polgar.


Ambii vin să întărească ofensiva Aradului, aflată în suferinţă. Edson a fost golgeterul UTA-ei în urmă cu trei sezoane, când alb-roşii jucau în Liga 1. Atunci a marcat 6 goluri, adăugându-şi încă 5 anul trecut, când UTA a părăsit prima scenă. A fost operat la genunchi în octombrie, apoi a început recuperarea. Dorea să se despartă de Bătrâna Doamnă, din cauza unui conflict cu fostul antrenor Ionuţ Chirilă. După schimbările petrecute în iarnă, lusitanul şi-a renegociat statutul şi a fost convins să revină. „Rămân cât e nevoie de mine”, a declarat Edson, care mai are contract încă doi ani.

Fiul rătăcitor

Polgar a fost şi el aproape de a pleca de la UTA, momit, se pare, de acelaşi Ionuţ Chirilă. „Fostul” a încercat să-l apropie de clubul Dinamo Bucureşti, acolo unde ajunseseră deja Cristian Melinte şi Bruno Simao. Mişcarea n-a reuşit, iar tânărul mijlocaş cu profil ofensiv a ajuns la concluzia că a greşit faţă de UTA, absentând aproape două luni de la echipă. „Vreau să joc cât mai bine pentru UTA”, a spus Polgar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite