Arad: Trei producţii de excepţie, astăzi, la Festivalul Underground „Arad - Fun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii sunt invitaţi, în această seară, la un adevărat maraton cultural, care cuprinde spectacole de teatru şi film documentar.

Cei care n-au avut ocazia până în acest moment să vadă cea mai nouă producţie a Casei de Cultură a Municipiului Arad „POONARC” - Page Out of Order - Not About Romanian Cinema, realizat în parteneriat cu companiile The School of Hard Knoks din Statele Unite ale Americii şi Ground Floor Group din Cluj Napoca o vor putea face astăzi de la orele 18,30 la Teatrul Vechi.

De menţionat că, după reprezentaţiile de la Arad, „POONARC” va pleca în turneu prin mai multe oraşe ale ţării şi la New York.

De la orele 20.30 la Sala Studio a Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad va avea loc spectacolul „Fight Club”, adaptare după romanul omonim al lui Chuck Palahniuk în regia lui Viorel Pahomi. „Fight Club” este un spectacol al studenţilor Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău, Republica  Moldova.

Următoarea reprezentaţie din această zi va avea loc de la orele 21,30 în club Taboo. Este vorba despre proiecţia filmului „Nostalgia Reconstituirii” de Armand Richelet-Kleinberg şi Radu Dinulescu. „Nostalgia Reconstituirii” este o coproducţie româno - belgiană care reface cu îndrăzneală şi poezie istoria filmului „Reconstituirea” realizat în 1968 de Lucian Pintilie. Documentarul aduce la lumină interviuri inedite şi fotografii unice care atestă evenimentul care a inspirat filmul marelui regizor român.

Ultima reprezentaţie a serii se va juca de la orele 22.30 la club Flex. Este vorba despre „Bigudiuri” după Mimi Cornel Brănescu în regia Claudiu Pintican. Vor juca actorii Teatrului Ararat Baia - Mare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite