Arad: Superofertă ungurească pentru vacanţele exotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile din Ungaria au oferte mai bune decât cele româneşti. O excursie în Egipt costă în această perioadă cu 50% mai puţin faţă de sezon.

Agenţiile de turism se întrec în oferte şi nu puţini sunt aceia care preferă o excursie mai ieftină, chiar dacă este vorba de perioada de început a sezonului, mai exact luna mai. Preţurile pentru locurile exotice, precum Turcia, Egipt sau Tunisia, sunt aproape de două ori mai mici în luna mai, faţă de perioada de vară. Pe lângă aceasta, agenţiile de turism din vestul ţării lucrează cu parteneri din Ungaria, care au oferte mai ieftine faţă de cele de la noi.

Mai ieftin prin agenţii maghiare
„Sunt agenţii din Ungaria care au reprezentanţe în Oradea sau în Arad şi am observat că cei din Ungaria au oferte cu 50 sau chiar 100 de euro mai ieftine, cu plecare din Budapesta”, a declarat Szabo Zsuzsa, reprezentantul unei agenţii de turism.
„Plecăm acum în Egipt, din data de 19 mai, pentru că am găsit o ofertă foarte ieftină printr-o agenţie din Ungaria. Ne-am hotărât de pe o zi pe alta pentru că oferta asta nu o puteam rata. Ne costă 3.900 de lei excursia pe opt zile pentru două persoane, la hotel de cinci stele, all inclusive. Mi se pare un preţ foarte bun”, a spus Felix Tighel, din Oradea.
Ofertele pentru Tunisia se prelungesc până la începutul lunii iunie, mai exact, ultima plecare este din 9 iunie. O excursie în această perioadă la hotel de cinci stele cu demipensiune costă 316 euro pentru o persoană, cu plecare din Budapesta. În schimb, în perioada de sezon, la acelaşi hotel, tot cu demipensiune, costul unei excursii pentru o persoană este de 549 de euro pentru o persoană, adică aproape dublu faţă de această perioadă.

Diferenţe de preţ la sejur
Preţurile pentru o excursie de şapte nopţi în Egipt, la hotel de patru stele cu demipensiune, costă în această perioadă 367 de euro/ persoană, cu bilet de avion şi cu taxele de aeroport incluse. O excursie la acelaşi hotel, dar în sezon, costă 774 de euro pentru o persoană, adică aproape de două ori mai mult. Plimbările cu vestitele cămile nu sunt incluse în preţ.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite