Arad: Smiley va concerta la Ştrandul Neptun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ştrandul arădean vor concerta două trupe consacrate în muzica românească: Smiley şi Pacifica.

Smiley s-a apucat de muzică prin clasa a zecea când compunea versuri pe calculator. A cântat în trupa Millenium 3, până când a fost observat de Gyuri Pascu, care l-a ajutat să scoată un album.

Debut cu Simplu


În acelaşi timp s-a împrietenit cu cei ce urmau să devină colegii lui de trupă: CRBL, Omu Negru, Piticu şi Francezu. Apoi Smiley l-a întâlnit pe Marius Moga, care s-a arătat foarte încântat de noua formulă „Simplu”. Numele „Smiley” i se trage de la faptul că e un om responsabil cu buna dispoziţie. De-a lungul anilor, Smiley a lansat hit după hit, a compus şi pentru alţi artişti, a intrat la facultate, iar acum a devenit unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi din România. Sâmbătă, fanii îl vor putea vedea în concert pe Ştrandul Neptun.

Iubitorii de rock au ocazia să-i întâlnească din nou pe băieţii de la Pacifica, care vor concerta în deschiderea concertului Smiley.

Sâmbătă, de la ora ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” se va juca piesa „Turandot“, iar duminică, la aceeaşi oră, va avea loc spectacolul „Tartuffe“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite