Arad: Shopping-ul online, soluţie pentru ocupaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să scape de aglomeraţie şi să nu piardă timpul, arădenii cumpără online.

Clienţilor le este mult mai comod să dea două clickuri şi să aştepte produsul acasă, decât să-şi piardă timpul prin magazine.

„La început, arădenii au fost sceptici. Se gândeau că poate nu o să le vină produsul care l-au pus pe comandă sau, la livrare, preţul va fi mai mare decât cel de pe site. Dar, cu timpul, au văzut că metoda online este una comodă şi sigură”, a declarat Alexandru Pop, administratorul unui magazin de confecţii. Acesta a mai precizat că au fost luni în care a vândut mai bine pe site decât în magazine.

Preţurile fixate pe site nu diferă de cele din magazin. Tot ce plăteşte cumpărătorul în plus este transportul. „Avem zile în care transportul este gratuit la o comandă mai mare de 100 de lei”, a mai adăugat Alexandru.

Comanda îţi bate la uşă

Gama de produse online este variată, aşa că arădenii pot căuta orice în magazinele virtuale. „Am cumpărat de câteva ori de la un magazin din Bucureşti. Am primit comanda în mai puţin de 24 de ore”, a spus Cristina Muscă din Arad.

Florina Toma, altă arădeancă ocupată, i-a sfătuit însă pe cei care practică acest gen de comerţ să ceară mai multă seriozitate din partea firmelor de curierat. „Am cumpărat un monitor de la o firmă din Cluj. A fost livrat în 24 de ore şi a stat cinci zile la curierat“, a declarat Florina Toma.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite