Arad: Şerban Foarţă vine la „Luna plină de carte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poetul, traducătorul şi criticul literar Şerban Foarţă este al doilea invitat al campaniei pentru lectură „Luna plină de carte”. Acesta s-a întâlnit cu elevii Colegiului Naţional Moise

Poetul, traducătorul şi criticul literar Şerban Foarţă este al doilea invitat al campaniei pentru lectură „Luna plină de carte”. Acesta s-a întâlnit cu elevii Colegiului Naţional Moise Nicoară. Tot astăzi, poetul are programată o întâlnire cu cititorii la Cafeneaua literară Joy’s din piaţa Avram Iancu, întâlnire la care sunt aşteptaţi să participe toţi iubitorii de poezie, dar şi admiratorii celebrei trupe Phoenix.

„Campania pentru lectură «Luna plină de carte» este un eveniment al Casei de Cultură a Municipiului Arad în colaborare cu mai multe instituţii de cultură, care doreşte să stârnească interesul pentru lectură în rândul tinerilor şi nu numai“, a declarat Ovidiu Balint, directorul Casei de cultură a Municipiului Arad.

Şerban Foarţă este autorul a numeroase volume de poezie printre care „Simpleroze”, „Şalul, eşarpele Isadorei/Şalul e şarpele Isadorei”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite