Arad: Selecţionerul Austriei l-a antrenat pe arădeanul Roland Nagy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mijlocaş e în prezent component al staff-ului tehnic de la UTA şi a fost jucătorul lui Dietmar Constantini. Se întâmpla în 1997, când actualul selecţioner al Austriei antrena în Germania, la Mainz.

Lansat de UTA în fotbalul mare, Roland Nagy a câştigat campionatul României cu Steaua Bucureşti, evoluând cu echipa roş-albastră în Champions League.

„În 1997 am plecat în Germania, la SV Mainz 05. După un antrenament, Constantini m-a întrebat dacă vreau să rămân. Am acceptat, îmi doream să joc în Germania, era şi fratele meu acolo”, şi-a amintit arădeanul. Roli Nagy l-a descris pe Constantini drept „un tip exigent la antrenamente, care nu accepta jumătăţi de măsură. Ştia să scoată maximum din jucători, iar în afara gazonului, era OK. Am păstrat legătura”.

„Trebuie să luptăm”

Arădeanul e de părere că România are datoria să lupte, chiar dacă în acest moment şansele de calificare la CM s-au redus considerabil. „Mă abţin de la pronosticuri, dar sper într-o victorie a României. Moralul nostru e scăzut, dar, dacă începem bine, ne descătuşăm. Trebuie să fim atenţi la Austria, are jucători care ştiu să speculeze erorile. Ar trebui să fim pragmatici, aşa cum a fost Serbia contra noastră”, a concluzionat Roland Nagy.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite