Arad: Retuşuri la ştrand pentru ziua de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administraţia locală, patronii şi vânzătorii de pe ştrand discută în aceste zile ultimele detalii despre amenajări.

Ştrandul Neptun a devenit un mic viespar, imediat după Paşte, pentru că lucrările de pregătire a sezonului estival sunt în toi. De 1 Mai, atât patronii, cât şi administraţia locală vor să primească oaspeţi într-o atmosferă care să-i facă pe arădeni să renunţe la drumurile peste graniţă, în Ungaria, şi să rămână acasă.

Proprietarii de căsuţe au venit şi ei la ştrand, profitând de vremea bună, ca să-şi primenească noile reşedinţe de vacanţă. „Mai vopsim un gard, mai verificăm instalaţiile de iluminat, aerisim. Ca în fiecare primăvară”, a declarat Mia Lungu, proprietar de căsuţă.

Şi patronii teraselor se pregătesc de zor pentru vara care urmează. Ei au aşezat mesele şi scaunele pentru cei care vor să se relaxeze la o răcoritoare, au verificat instalaţiile de sunet şi au făcut mici investiţii care să le asigure un număr cât mai mare de clienţi. Tot în aceste zile au loc şi câteva lucrări mai complexe, cum ar fi extinderea canalizării, dar şi delimitarea celor patru zone amenajate pe ştrand. Orarul de la 1 Mai va fi diferit faţă de cel de până acum, iar la intrare vor fi tarife noi.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite