Arad: Regiunea pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din regiune, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţiile locale ale ziarului "Adevărul de Seară".

TIMIŞOARA
Concert simfonic în pădure
Lucrările compozitorului rus Modest Musorgski vor răsuna, astăzi, de la ora 19.00, în Pădurea Verde din Timişoara. Concertul este dedicat Zilei Europei şi este una dintre ideile inedite ale lui Coriolan Gârboni, directorul Filarmonicii „Banatul”.

HUNEDOARA
Concedieri la Spitalul din Haţeg
Pentru a reduce cheltuielile lunare, conducerea Spitalului orăşenesc din Haţeg a decis concedierea a 25 de angajaţi. Sindicatul Sanitas consideră măsura ilegală, pentru că majoritatea celor vizaţi au mai puţin de trei ani până la pensie.

ARAD
În Ungaria, peste câmp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au reţinut, ieri, patru turci, care încercau să ajungă pe jos, în Europa. Turcii au venit cu autocarul la Arad, iar de aici au luat o maşină de ocazie până la Nădlac, de unde au pornit, pe jos, peste câmp.

HUNEDOARA
Minerii, în grevă de avertisment
Minerii din Valea Jiului vor declanşa, marţi, 12 mai, o grevă de avertisment de două ore în toate exploatările de huilă din cadrul Companiei Naţionale a Huilei  Petroşani. Ortacii sunt nemulţumiţi că bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2009 al societăţii nu a fost încă aprobat.

REŞIŢA
Jandarmii recrutează
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin continuă campania de recrutare a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ. La liceul “Diaconovici Tietz” din Reşiţa, s-a desfăşurat, ieri, o întâlnire, în care jandarmii le-au arătat elevilor oferta de angajare.

ARAD
Parteneri de afaceri nemţi
Autorităţile locale, împreună cu zece firme din Germania, au participat la o întâlnire de afaceri organizată în colaborare cu Centrul de Raţionalizare şi Inovare a Economiei Germane. Firmele germane au propus o serie de colaborări, iar unele au găsit parteneri de afaceri la Arad.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite