Arad: Pasionaţii de tunning, investesc în decibeli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Pasionaţii de tunning, investesc în decibeli
Arad: Pasionaţii de tunning, investesc în decibeli

Chiar dacă nu este o activitate ieftină, plăcerea de a fi în mijlocul atenţiei merită toţi banii.

Tot mai multe maşini modificate se pot vedea pe străzile din Arad. Modele vechi de autovehicule cărora după ce le-au fost montate un spoiler nou ori nişte faruri “angel eyes” şi au fost vopsite în mai multe culori devin adevărate piese de muzeu. Dar nu numai aspectul exterior contează pentru pasionaţii de tuning. Sistemul audio al maşinii trebuie să aibă mulţi waţi ca să fie unul de calitate.

Tunning în loc de economii

 „Puţinii bani pe care reuşesc să-i pun deoparte în fiecare lună, îi investesc în maşină. Îmi place să am o maşină după care oamenii să întoarcă capul. E destul de costisitoare investiţia în tuning însă la sfârşit merită efortul. Până acum mi-am schimbat jenţile, mi-am pus folie de carbon şi kit lambo doors. Totul ajunge la 300 euro. Urmează să-mi mai cumpăr nişte stopuri cu led şi o tobă sport”, spune Florin Ardeu posesorul unui Golf IV.

În Arad există deja multe magazine care comercializează piese de tuning. Acestea se pot chiar comanda, dacă stocul e zero. „Avem clienţi cu toate că e perioada asta de criză. Lucruri mărunte de tuning precum faruri, stopuri, ori vopsele colorate, au cea mai mare trecere şi asta deoarece nu sunt foarte scumpe. Piesele se pot aduce la comandă dacă nu le avem pe stoc”, a declarat Ioana Mihnea, administrator la o firmă de tuning din Arad.

Preţuri şi obiecte

Un set de faruri “Angel eyes”, cel mai nou trend, costă în jur de 1.000 lei, iar stopurile 750 de lei, în funcţie de modelul maşinii. Sistemele audio, DVD-uri în tetieră sau subwoofer-ele sunt ceva mai scumpe, circa 300 euro pentru un sistem performant cu care poţi organiza o seară disco, lângă maşină.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite