Arad: Orasul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Arad, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţia locala a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 08.00
Cercetaţi pentru armă ilegală

Un număr de 45 de persoane sunt cercetate pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În cazul a 34 dintre acestea cercetarea se face în urma flagrantelor organizate de poliţişti. În evidenţele Poliţiei se află peste 3.000 de persoane care deţin peste 5.000 arme.

ASTĂZI, ORA 10.00
Au udat pomii, de Ziua Europei

Parcul Europa a găzduit, în această dimineaţă, manifestările dedicate Zilei Europei. După deschiderea oficială s-a intonat Imnul Europei, apoi a urmat un moment muzical susţinut de un cvartet de la Liceul „Sabin Drăgoi“. Participanţii au stropit pomii şi au împărţit pliante cu UE.

ASTĂZI, ORA 11.00
Şoferi amendaţi

Agenţii de Poliţie Rutieră au aplicat peste 400 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regulilor de circulaţie, în valoare de peste 50.000 lei. De asemenea, au mai fost aplicate peste 800 puncte de penalizare. Poliţiştii au mai reţinut 14 permise auto şi 2 certificate de înmatriculare.

ASTĂZI, ORA 11.00
Bătrân intoxicat cu medicamente

Neculai I., în vârstă de de 80 ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a înghiţit o cantitate mare de medicamente. Bărbatului i-au fost făcute spălături gastrice şi va rămâne internat în spital pentru stabilizare. Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs acest incident.

ASTĂZI, ORA 12.00
Lucrări la podul de la Bocsig

Conducerea Consiliului Judeţean Arad estimează că cea mai importantă şi valoroasă lucrare, noul pod peste Crişul Alb de la Bocsig, va fi finalizată în acest an. Investiţia se ridică la suma de 5,7 milioane lei, iar termenul de finalizare este prevăzut pentru luna august.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite