Arad: Oferte verzi pentru grădini şi balcoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţii de flori, unelte, utilaje pentru grădinărit, dar şi oferte de vacanţe, toate au fost adunate la cele două târguri de primăvară la Expo Arad.

La eveniment participă peste 55 de firme din România şi Ungaria. Târgul Gardenia aduce pentru arădenii pasionaţi de flori şi amenajarea spaţiilor verzi o gamă largă de produse, de la răsaduri, arbori, gazon, flori, până la diferite utilaje pentru grădinărit. Pe de altă parte, târgul Estival vine cu o ofertă bogată pentru arădenii interesaţi de o vacanţă.

Salonul consulatelor

În cadrul târgului se desfăşoară şi a doua ediţie a Salonului Consulatelor din România, unde administraţiile locale din mai multe judeţe ale ţării şi reprezentanţii a 14 misiuni diplomatice vor propune diferite proiecte de infrastructură.

Scopul Salonului este de a pune în contact administraţiile locale din Arad, Satu Mare, Bihor, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara cu consilierii economici de pe lângă Ambasadele sau Consulatele Generale şi Onorifice din România. Sâmbătă, la ora 12.00 va avea loc un seminar despre programele de finanţare europeană.

Printre flori şi consuli şi-au găsit loc şi câteva ansambluri folclorice, care le-au pregătit  arădenilor o serie de recitaluri.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite