Arad: Octavian, copilul de trupă al pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copilul de 10 ani din localitatea arădeană Hunedoara Timişană, care şi-a salvat fraţii dintr-un incendiu, a devenit copilul de trupe al pompierilor.

Octavian a avut ieri parte de o surpriză de proporţii. De ziua lui, a fost felicitat de pompierii arădeni şi de zeci de copii de la Şcoala din comuna Şagu. Totul a fost pregătit în mare taină, astfel că el a trăit momentul la cote maxime.

Pe lângă zeci de cadouri, constând în hăinuţe, jocuri, jucării, un tort aniversar cu imaginea unei maşini de pompier, Octavian a primit o uniformă specială şi un brevet „Prietenul pompierilor”. După momentele emoţionante în care a auzit zeci de copii cântându-i „Mulţi ani trăiască”, Octavian a declarat că vrea să devină pompier. Apoi, înconjurat de cei patru frăţiori ai lui, el şi-a primit darurile, s-a bucurat de ele, dar nu a uitat tragedia prin care a trecut la începutul lunii februarie şi şi-a reamintit cele întâmplate.

„Eu stăteam chiar în faţa televizorului şi mama era în cameră unde s-a aprins focul, dormea. Am văzut focul şi am fugit să-i scot pe fraţii mei din cameră. A venit salvarea şi ne-a dus la spital. Mi-a părut rău că n-am putut să o trezesc pe mama să o scot din foc. De aceea vreau să mă fac pompier ca să salvez alte persoane”, a spus Octavian.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite