Arad: Mii de turişti sunt aşteptaţi în acest sezon estival la Moneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza de tratament oferă peste 400 de alternative pentru ameliorarea diverselor afecţiuni.

Staţiunea Moneasa e cu-noscută ca fiind cea mai mare zonă cu pensiuni turistice din judeţul Arad şi atrage turişti din toată ţara, în fiecare an.

Cei mai mulţi turişti vin aici pentru tratament, climatul şi zona muntoasă fiind benefice sănătăţii. Profilul principal al zonei îl reprezintă cura şi tratamentul pentru afecţiuni ale sistemului nervos, ale sistemului locomotor, unele afecţiuni ginecologice, nevroză astenică, reumatologie şi boli metabolice cum ar fi diabetul sau obezitatea.

„Obişnuiesc să vin în staţiune, de două ori pe lună, vara. Sufăr de osteoporoză, iar apa termală îmi calmează durerile şi are efect asupra sistemului nervos”, a spus Maria Birta, pensionară. Staţiunea îi atrage şi pe tinerii care frecventează ştrandul, discotecile şi urcă pe munte.

Preţuri diferite

Preţul cazării diferă în funcţie de numărul de stele ori margarete şi bineînţeles de condiţiile oferite. La o vilă de trei stele plus, preţul pentru o cameră single este de 130 lei, în timp ce camera dublă costă 150 lei. La un hotel de două stele preţul unei camere single este de 98 lei, una double de 118 lei, iar cea cu trei paturi de 156 lei pe noapte. Tarifele includ şi micul dejun de regulă, tip bufet suedez. Hotelierii acordă reduceri pentru grupurile organizate şi o gratuitate la 20 de persoane.

Sute de oferte


Baza de tratament a staţiunii oferă peste 400 de pachete, începând de la hidroterapie, termoterapie, fototerapie şi terminând cu masajoterapie.

Serviciile de hidroterapie sunt asigurate prin băi termale cu apă minerală, cu bule de aer, hidrogimnastică în bazin, duşuri scoţiene. Tratamentul termoterapic se realizează prin împachetări cu parafină, iar fototerapia se efectuează cu raze infraroşii, băi parţiale şi totale de lumină şi raze ultraviolete.

Sufăr de osteoporoză, iar apa termală îmi calmează durerile
Maria Birta, pensionară

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite