Arad: Liceenii arădeni se bat în petreceri la Teenfest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii de la două şcoli îşi vor pune la încercare talentele.

Pe lângă party-ul liceenilor, arădenii mai au parte de un weekend de teatru de calitate.

Cea mai mare bătălie dintre tinerii din Vestul ţării se dă, în această seară, în clubul Space din zona ştrandului Neptun. Este rândul liceenilor de la „Vasile Goldiş” din Arad şi al celor de la Liceul Industrial din Chişineu Criş să se întreacă în talente.
Concurenţii vor trece prin mai multe probe, fiecare dintre ei încercând să-şi aducă echipa pe primul loc. Este în joc orgoliul fiecărui liceu, pentru care s-a inventat şi marele premiu – titlul „Liceul anului 2009”. “Abia aştept acest concurs. E uimitor cât suflet şi câtă pasiune pun liceenii pentru a demonstra că sunt cei mai buni”, a declarat Glad Varga, organizator. Distracţia şi atmosfera incendiară va continua şi după terminarea concursului. Tinerii au pregătit o petrecere de zile mari cu multe surprize în clubul Space.

Teatru cu Turandot şi Decalog


„Turandot”, jucată, nu cântată, va urca mâine seară, de la ora 19.00, pe scena Sălii mari a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Regia piesei lui Carlo Gozzi este semnată de Chris. M. Nedeea.

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi şi duminică, 26 aprilie, unde, începând cu ora 19.00, tot în Sala mare a Teatrului din Arad, se va juca piesa „Decalog“, cu scenariul original de Laurian Oniga. Tot Oniga este şi regizorul piesei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite