Arad: Invazie de mărfuri şi buticuri chinezeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinele din centrul oraşului, care au găzduit retailerii de electrocasnice, sunt pline acum de produse la preţuri mici.

Pe o piaţă imobiliară îngheţată, în care spaţiile comerciale din zona centrală a oraşului se golesc cu viteza luminii, singurii care par să prospere sunt patronii de magazine cu produse chinezeşti, de la cele de tipul „totul la 10 lei”, pâna la cele gen bazar.

Acest tip de magazine au acaparat rapid spaţii lăsate libere de către lanţurile de electrocasnice. Marile magazine care au fost nevoite să îşi restrângă spaţiul au acum vecini care scot la rampă produse chinezeşti. „Pe piaţă nu mai există strop de stabilitate. Sunt multe spaţii de genul acesta, subînchiriate cu acordul proprietarului, recompartimentate şi astfel se ajunge la chirii ceva mai mici”, a declarat Monica Platon, agent imobiliar.

În zona centrală, pe Bulevardul Revoluţiei, cel puţin unul din trei magazine este de acest tip. Patronii acestora mizează pe rulaj, în condiţiile în care preţurile produselor, la fel ca şi calitatea, sunt reduse, iar chiriile nu sunt deloc de neglijat. Acestea variază între 15 şi 40 de euro pe metrul pătrat, în funcţie de amenajări, de poziţionare şi de proprietar.Magazinele din centrul oraşului, care au găzduit retailerii de electrocasnice, sunt pline acum de produse la preţuri mici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite