Arad: Copiii de la Atletico i-au luat ochii lui Hagi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atletico Arad a câştigat faza zonală a Campionatului Naţional de Juniori E. Competiţia se desfăşoară sub patronatul lui Gheorghe Hagi. Finala e programată la Constanţa, spre sfârşitul lunii mai.

Dacă pentru unii prestaţia juniorilor născuţi în 1997 ai clubului Atletico a fost o surpriză, pentru cei doi antrenori, Marius Demian şi Cristi Păcurar, rezultatele au fost cele scontate. “În nici un caz nu vorbim despre o surpriză, ci despre o finalitate a muncii de 4 ani, ce se desfăşoara zilnic, cu un lot valoros, în condiţii bune. Am impresionat pe toată lumea prin organizarea jocului, fără să fim lipsiţi de modestie, plus că avem 5-6 jucători de reală perspectivă, iar şansa dublată de muncă ne-a adus pe primul loc la zona. Să vedem acum la nivel de ţară cum stăm”, a spus Marius Demian, cel ce are în spate 45 de ani de activitate în fotbal.

Confirmarea muncii
“Rezultatul de la aceasta competiţie este o certitudine, pentru că nivelul de muncă şi cantitatea de muncă e foarte mare la aceşti copii, iar rezultatul e o confirmare a ceea ce facem zi de zi. Sunt copii de un mare viitor, avem jucători cu calităţi bune fotbalistice şi individuale. Sper să continuăm pe aceeasi linie şi la Constanţa, acolo unde important nu este atat locul cât evoluţia individuală a fiecăruia”, a completat şi Cristi Păcurar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite