Arad: Cărţile Adevărul sunt cele mai căutate la Gaudeamus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Volumele pe care trebuie să le ai în bibliotecă se vând şi la această oră în cortul Gaudeamus din Piaţa Unirii.

Goana după cărţile verzi a ajuns la final pentru timişorenii care au vizitat târgul Gaudeamus în aceste zile. Cei care nu au apucat să îşi facă plinul cu literatură mai pot trece prin Piaţa Unirii, până la ora 20.00. Mâine, în ultima zi, programul caravanei se desfăşoară între orele 10.00 şi 14.00, iar de la ora 13.00 va avea loc decernarea premiilor Gaudeamus. Printre acestea se numără şi Miss Lectura.

La standul „Adevărul”, încă de miercuri cărţile s-au vândut la foc automat. „Adevărul” a fost singura editură ai cărei angajaţi nu au stat nici măcar un singur minut. Cele mai căutate cărţi au fost primele 15 volume, pe care cititorii nu au reuşit să le cumpere la timp de la chioşcurile de ziare.

„Notre-Dame de Paris” de Victor Hugo, prima din toată seria verde, este cea mai căutată carte. Dacă miercuri, în prima zi a târgului, timişorenii au cumpărat peste 2.500 de volume marca Adevărul, joi vânzările s-au dublat. Până la această oră, peste 2.000 de timişoreni au vizitat standul „Adevărul” pentru a-şi completa colecţiile, dar şi pentru a achiziţiona DVD-urile sau cărţile de lux „Adevărul”.

Vânzări record

„Joi am vândut peste 4.300 de exemplare iar ieri, până la ora 13.00, dădusem deja peste 1.000 de exemplare. E adevărat că a mai scăzut un pic afluxul de oameni, mai ales că ieri era coadă la intrare dinainte de ora 11.00, ora deschiderii. Sigur că şi acum este mereu lume, dar nu se mai formează cozi. După-amiaza vin mai mulţi timişoreni decât dimineaţa, pentru că atunci ies oamenii de la lucru”, a declarat Alexandru Filcu, şef în cadrul Diviziei Carte, din Adevărul Holding.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite