Arad: Automatele de bilete „mănâncă” bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aparatele din staţiile de tramvai din cartierul Aurel Vlaicu îi lasă zilnic pe arădeni şi fără bani, şi fără bilete de tramvai.

Arădenii din cartierul Aurel Vlaicu sunt nemulţumiţi de aparatele care ar trebui să emită biletele de tramvai cu o singură călătorie, valabile 60 de minute. Supărarea călătorilor apare în momentul în care aceştia introduc fisele de 50 de bani în aparat şi rămân şi fără bilete, şi fără bani. „Nu o dată am păţit să-mi pierd banii în acest aparat. Nu este normal să se întâmple acest lucru, deoarece eu nu am de unde să-mi cumpăr bilet.
Chioşcurile de ziare din cartier nu mai vând bilete. Dacă eu mă urc fără tichet de călătorie şi mă prinde controlul, cine îmi va plăti amenda?”, a declarat Corina Ionaşcu.

Mai mult, atât în staţia de la Fortuna, cât şi în cea de la Lebăda, nu există vreun chioşc al companiei de transport public în care să se vândă bilete. Arădenii sunt astfel nevoiţi să meargă pe jos mai bine de un kilometru până la primul chioşc, situat în staţia de la UTA.

Aparatele nu recunosc banii


Petru Cuvineanu, director tehnic în cadrul Companiei de Transport Public Arad, a declarat că problemele apar din cauză că aparatele nu recunosc bancnotele.

„Greşeli sunt peste tot şi încercăm de fiecare dată să remediem cât se poate de repede situaţia. În ceea ce priveşte faptul că vânzătorii de ziare de la chioşcuri nu mai doresc să vândă bilete, nu suntem noi vinovaţi. Au apărut o serie de probleme pe aceast temă, deoarece firmele care deţin chioşcuri de ziare nu plătesc contravaloarea biletelor de tramvai la timp, cu toate că li se oferă un comision pentru vânzarea tichetelor”, a declarat Petru Cuvineanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite