Arad: Arădenii îşi pregătesc grădinile şi terasele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Distribuitorii profită de temperaturile ridicate înregistrate în ultima perioadă şi aduc pe piaţă tot mai multe produse pentru grădini şi terase.

Arădenii care locuiesc la casă se apucă serios de curăţenia şi modernizarea spaţiilor verzi din incinta gospodăriei. Aceştia încearcă să trezească la viaţa grădina şi să o decoreze, începând de la văruirea pomilor, tăierea gazonului şi până la sădirea florilor din curte.

Distribuitorii articolelor de grădinărit au scos spre vânzare diverse statuete şi fântâni arteziene de curte, flori şi arbuşti, precum şi seminţe pentru un gazon de invidiat. În aproape toate magazinele mari din Arad au apărut pe rafturile raioanelor de grădinărit ghivece de flori, diferite specii de arbuşti precum şi echipamentele fără de care munca în grădină nu ar fi posibilă.

„În fiecare an cumpărăm ceva, ori ghivece cu muşcate, ori seminţe de flori. Anul acesta am vrea un balansoar”, a spus Traian Govra.

Preţul unui ghiveci de flori începe de la 15 lei şi depăşeşte 80 de lei, în cazul în care aranjamentul este unul bogat şi se poate agăţa. Arbuştii decorativi se pot cumpăra de la 100 lei până la 300 de lei, dacă sunt fructiferi.„Cele mai căutate articole sunt ghivecele de flori şi statuetele micuţe înfăţişând diferite personaje. Acestea nici nu sunt foarte scumpe şi dau o altă înfăţişare oricărei grădini. De asemenea, iarba este la mare căutare în rândul pasionaţilor de grădinărit”, a declarat Paul Plumbaş, reprezentantul unei firme din Arad care distribuie articole pentru grădină.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite