Aproape 1.500 de gălăţeni, panicaţi de caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 1.500 de persoane au cerut în ultima săptămână să beneficieze de prim ajutor pe străzile oraşului Galaţi. Din fericire, niciun caz nu s-a sfârşit tragic. Opt corturi militare şi un

Aproape 1.500 de persoane au cerut în ultima săptămână să beneficieze de prim ajutor pe străzile oraşului Galaţi. Din fericire, niciun caz nu s-a sfârşit tragic.
Opt corturi militare şi un cort al Crucii Roşii sunt de mai bine de o săptămână la dispoziţia gălăţenilor cu probleme medicale generate de caniculă. "Au cerut ajutor până acum 1.475 de persoane, în majoritatea cazurilor fiind vorba de persoane în vârstă care sufereau de lipotimii. Situaţiile au putut fi rezolvate la faţa locului, nefiind necesară intervenţia ambulanţelor", ne-a declarat, ieri, dr. Sorin Ungurianu, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi.
De la începutul perioadei caniculare, trei persoane cu probleme cardiace serioase şi-au pierdut viaţa pe străzile Galaţiului, agravarea stării lor de sănătate fiind influenţată şi de temperaturile neprielnice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite