Applegate, învingătoare în lupta cu cancerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doar o lună după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar, actriţa americană a declarat că a scăpat de coşmar datorită unei intervenţii chirurgicale reuşite Fosta Kelly Bundy a

La doar o lună după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar, actriţa americană a declarat că a scăpat de coşmar datorită unei intervenţii chirurgicale reuşite

Fosta Kelly Bundy a anunţat vindecarea sa într-un interviu acordat jurnalistului Robin Roberts, în cadrul emisiunii "Good Morning America" a postului ABC.

Starul care a interpretat-o pe Kelly în serialul "Familia Bundy" a dezvăluit că a început să tremure în momentul în care a aflat că are cancer. O perioadă a fost confuză şi nu a ştiut ce să facă în continuare. Actriţa a început însă, preventiv, să-şi facă mamografii cu şase ani în urmă. Tumoarea a fost descoperită în urma unor teste şi biopsii efectuate anul trecut.

Datorită unei intervenţii chirurgicale reuşite, Christina Applegate spune că a scăpat în totalitate de cancer. Actriţa în vârstă de 36 de ani a menţionat că tratamentele pe care le-a urmat au distrus toate tumorile. "Sunt vindecată. Absolut, sunt vindecată şi curată 100%", a declarat Applegate.

Actriţa va participa luna viitoare la un teledon care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru cercetările privind cancerul, eveniment la care vor mai lua parte şi actriţele Meryl Streep, Jennifer Aniston şi Charlize Theron.

Supravieţuitoarele cancerului

Christina Applegate se alătură grupului de femei norocoase care au învins în bătălia cu cancerul. De la cântăreţe pop până la foste prime-doamne, lista de supravieţuitoare ale cancerului creşte încontinuu.

Kylie Minougue a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2005. După o mamectomie parţială şi chiomioterapie, cântăreaţa s-a vindecat şi a revenit pe scena muzicală. Sheryl Crow, Melissa Etheridge şi Olivia Newton John sunt artistele care au mai câştigat în lupta cu cancerul.

Nancy Reagan era încă prima-doamnă în 1987, când a fost diagnosticată cu cancer mamar. A luat decizia controversată de a-şi extirpa sânul stâng, pentru că o mamectomie parţială ar fi necesitat chimioterapie după operaţie. Din cauza programului încărcat nu putea să piardă prea mult timp. Betty Ford, văduva fostului preşedinte american Gerald Ford era primă-doamnă în 1978 când a aflat că are cancer.

Au eliminat tot şi cu siguranţă nu voi muri de cancer la sân
Christina Applegate,
actriţă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite