Apartamentele cu două camere, cele mai căutate la Project Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentele cu două camere, cele mai căutate la Project Expo
Apartamentele cu două camere, cele mai căutate la Project Expo

Dezvoltatorii prezenţi la Târgul Imobiliar Project Expo au precizat că apartamentele cu două camere sunt cele mai căutate locuinţe. Motivele ar fi, potrivit acestora, spaţiu şi faptul că apartamentele cu două camere se încadrează ca preţ în programul "Prima Casă".

Mai citeşte şi:


Târgului imobiliar are loc în perioada 18-20 septembrie 2009, la Palatul Copiilor. Preţurile medii pentru garsoniere sunt cuprinse între 45.000-80.000 de euro, transmite NewsIn.

"T
endinţa este pe programul Prima Casă. Aproximativ 80% din cei care au trecut pe la stand optează pentru achiziţionare unei locuinţe prin acest program. Majoritatea cer apartamente cu două camere - suprafeţe mari şi care se încadreze ca preţ în Prima Casă", a declarat directorul Conimpex Company, Mădălina Cheptea.

Reprezentantul Domus Stil a declarat că cei mai multi vizitatori s-au interesat de apartamentele cu două camere achiziţionate prin programul "Prima Casă". "Au fost persoane interesate şi de alte forme de finaţare, însă Prima Casă este încă în actualitate. Numărul de vizitatori este ridicat. Suntem şase persoane la stand şi nu am avut timp să stăm", a spus reprezentantul Domus Stil.

Reprezentantul Premium Imobiliare, Florentin Neacşu a declarat: "Prezenţa este mult mai slabă faţă de ediţia precedentă. În vară, în cel trei zile de târg, am obţinut 10 rezervări, iar acum, în două zile avem două rezervări. Cele mai atractive oferte sunt cele pentru apartamentele cu două camere şi până sau în jurul a 60.000 de euro".

Potrivit reprezentanţilor Project Events, dezvoltatorii imobiliari au redus preţurile în medie cu 10-12%, faţă de ediţia precedentă. De asemenea, mulţi dintre dezvoltatori au venit cu oferte de maşini pentru achiziţionarea unui apartament din ansamblurile pe care le deţin, alţii oferă chiar şi mobilierul în preţul casei.

Aceştia au mai precizat că în cadrul târgului mai sunt prezenţi şi brokeri de credite, care îi consiliază pe cei interesaţi de achiziţionarea unui apartament prin programul "Prima Casă".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite