Apa tonică previne bolile cronice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apa tonică este o băutură revigorantă pe care o putem prepara în casă. Ea este recomandată atât bolnavilor cronici, care nu pot consuma niciun preparat care conţine aditivi sau

Apa tonică este o băutură revigorantă pe care o putem prepara în casă. Ea este recomandată atât bolnavilor cronici, care nu pot consuma niciun preparat care conţine aditivi sau conservanţi, cât şi persoanelor care suferă de afecţiuni în fază acută.

Există mai multe reţete de preparare a apei tonice, din care vă prezentăm două. Într-o sticlă cu apă de 1 l (dar nu de plastic) se pun doi morcovi, o rădăcină de pătrunjel şi două foi de varză, tăiate foarte mărunt. După 24 de ore, apa poate fi consumată la temperatura camerei.

Pentru o altă băutură tonică avem nevoie de 2 linguriţe de argilă verde, roşie sau maron, pe care le punem în apă, timp de 24 de ore. După aceea, băutura se filtrează şi se bea de-a lungul unei zile. Aceste ape tonice pot fi consumate şi de persoanele sănătoase pentru a preveni apariţia bolilor grave.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite