Angela Similea, "Disc de Aur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albumele "Lumea mea" şi "Best of, anii '70", record de vânzări Artiştii generaţiei de aur sunt în continuare iubiţi şi apreciaţi de public, chiar şi acum în epoca ritmurilor

Albumele "Lumea mea" şi "Best of, anii '70", record de vânzări

Artiştii generaţiei de aur sunt în continuare iubiţi şi apreciaţi de public, chiar şi acum în epoca ritmurilor moderne. O dovadă în acest sens este felul în care a fost primită Angela Similea, recent, la un eveniment muzical special.

În prezenţa a peste 20.000 de ploieşteni care au participat la Zilele Oraşului lor - ediţia a III-a - şi la aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea Teatrului de Revistă "Majestic" din localitate, invitata de onoare, una dintre doamnele muzicii uşoare româneşti, este vorba despre Angela Similea, a primit Discul de Aur pentru vânzări-record ale albumului "Lumea mea". Casa de producţie OVO MUSIC, condusă de binecunoscutul interpret şi compozitor Ovidiu Komornyik, i-a făcut artistei o surpriză de proporţii, aşteptând acest moment cu totul deosebit pentru a-i înmâna prin directorul executiv al casei de producţie, actorul Lucian Nuţă, acest trofeu.

Atmosfera incendiară şi emoţiile au copleşit-o pe marea artistă, iar mulţimea de oameni prezentă în centrul oraşului Ploieşti a aclamat-o îndelung.

După ce a interpretat celebrele "După noapte vine zi", piesă a compozitorului Aurel Giroveanu, lansată în 1970 pe scena "Cerbului de Aur", şi "Să mori din dragoste rănită" a lui Marcel Dragomir - "Melodia de dragoste a secolului", la finalul recitalului, bisurile şi aplauzele care nu mai conteneau au determinat-o pe Angela Similea să revină pe scenă.

Ea a interpretat a capella unul dintre şlagărele incluse pe cel mai nou album al său abia lansat şi intitulat "Best of, anii "70" - volumul I.

Aplaudată de prieteni şi fani la Ploieşti

O mulţime de alte vedete au fost prezente la această dublă sărbătoare a ploieştenilor care au avut şansa să asiste şi să aplaude recitalurile de excepţie susţinute de Mirabela Dauer, Monica Anghel, Mihaela Mihai, Aurelian Temişan, Laurenţiu Cazan şi Mihai Băjenariu. "Gazde" le-au fost angajaţii Teatrului de Revistă "Majestic" din Ploieşti condus de Lucian Sabados - Nico, Daniel Iordăchioaie, Daniela Răduică, Romeo Zaharia şi George Capanu, baletul teatrului, prezentatorul Octavian Ursulescu şi orchestra dirijată de compozitorul Viorel Gavrilă.

"Lumea mea" şi "Best of, anii "70", iată două dintre albumele de mare succes ale momentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite