Angela Gheorghiu, cu aere de divă la Adjud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra soprană Angela Gheorghiu s-a lăsat aşteptată timp de o oră şi jumătate în oraşul natal, Adjud. Solista trebuia să participle la festivitatea de botezare a Şcolii generale nr. 3 cu

Celebra soprană Angela Gheorghiu s-a lăsat aşteptată timp de o oră şi jumătate în oraşul natal, Adjud. Solista trebuia să participle la festivitatea de botezare a Şcolii generale nr. 3 cu numele ei.

Zeci de copii îmbrăcaţi în costume populare au dârdâit de frig aşteptând pe aleea din faţa şcolii să o întâmpine pe Gheorghiu.

În cele din urmă, soprana şi-a făcut apariţia însoţită de mama şi sora ei şi a tăiat panglica inaugurală. După ce a primit florile oferite de copiii cu mânuţele învineţite de frig , soprana a vizitat clasa în care a învăţat, iar conducerea şcolii a oferit o masă festivă în cinstea ei.

Lipsa de punctualitate a sopranei Angela Gheorghiu Burlacu este de altfel cunoscută după ce solista a fost concediată de Opera Lirică din Chicago cu trei zile înainte de premierea operei "Boema" pentru că a lipsit la majoritatea repetiţiilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite