60 de companii oferă 700 de joburi la “Angajatori de Top” - Revista presei economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
60 de companii oferă 700 de joburi la “Angajatori de Top” - Revista presei economice
60 de companii oferă 700 de joburi la “Angajatori de Top” - Revista presei economice

Presa economică de astăzi scrie despre târgul de joburi "Angajatori de Top", sursele alternative de producere a energiei termice şi pe litoral sau continuarea incestiţiilor Google în România. Printre alte subiecte, CNVM îl caută în Cipru pe Dan Adamescu, iar Hummer trece în proprietatea Chinei.


60 de companii oferă 700 de joburi la “Angajatori de Top”.

Un număr de 60 de companii vor veni cu o oferta de 700 de joburi în cadrul târgului de joburi "Angajatori de Top", care va avea loc la sfârşitul lunii în Bucureşti. "Ne aşteptăm la un număr record de vizitatori la aceasta ediţie, de peste 15.000. Procesele de selecţie sunt mult mai riguroase", susţine Larisa Şerban, project manager în cadrul companiei de consultanţă în resurse umane Catalyst Solutions, care organizează târgul. Angajatorii care şi-au anunţat participarea la târg oferă şi stagii de practică, programe de management trainee sau internshipuri, pe lângă angajări concrete, scrie Ziarul Financiar.

“Casa Verde” şi pentru hotelierii de pe litoral.
Hotelierii de pe litoral, dispuşi să-şi instaleze surse alternative de producere a energiei termice, sunt atraşi de Ministerul Mediului într-un program care până acum nu a funcţionat în sectorul privat: "Casa Verde”. Ministrul interimar al Mediului, Elena Udrea, care gestionează portofoliul turismului, a anunţat, la finele săptămânii trecute, că de luna aceasta hotelierii de la malul mării care vor să facă economii la factura de apă caldă şi căldură se pot înscrie în programul "Casa Verde”, ce sprijină instalarea de surse alternative de producere a energiei termice, potrivit Business Standard.

Oficialii Google: Vom continua să investim pe piaţa din România. Gigantul online Google va continua să investească pentru aducerea de noi produse pe piaţa locală, considerată foarte importantă în planurile companiei, potrivit specialiştilor Google, care vor participa la RoNewMedia 4.0, cea de-a patra ediţie a celui mai important eveniment dedicat industriei online, organizat de F5, compania new media a trustului Realitatea-Caţavencu, potrivit Money.

CNVM îl caută în Cipru pe Dan Adamescu. CNVM va cere autorităţii similare din Cipru să îi comunice acţionarii firmei Midfair Ltd., care a cumpărat prin Midfair Management Services 22% din acţiunile Flamingo (FLA), iar dacă se va dovedi că omul de afaceri Dan Adamescu este proprietarul, îl va obliga să facă ofertă de preluare. "Am început demersurile pentru a afla cine este în spatele Midfair Ltd., deoarece sunt multe indicii care duc la Adamescu, notează Curierul Naţional.

Hummer trece în proprietatea Chinei. Constructorul auto american "General Motors" Co. (GM) a finalizat, vineri, înţelegerea privind vânzarea mărcii Hummer către "Sichuan Tengzhong Heavy Industrial Machinery" Co. din China. Termenii financiari ai tranzacţiei nu au fost dezvăluiţi, însă surse apropiate afacerii, citate de presa străină, afirmă că societatea chineză preia marca Hummer pentru 150 de milioa-ne de dolari. Tranzacţia reprezintă prima intrare majoră a unei companii chineze pe piaţa auto din SUA, anunţă Bursa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite