Angajaţii temporari ai Nokia, pe liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, şi Nokia România a renunţat la 600 de angajaţi temporari, care aveau contract până la sfârşitul anului cu subcontractori ai fabricii din Jucu.  „În ultimul trimestru al

Ieri, şi Nokia România a renunţat la 600 de angajaţi temporari, care aveau contract până la sfârşitul anului cu subcontractori ai fabricii din Jucu.

 „În ultimul trimestru al acestui an trebuia să producem mai multe telefoane pentru că eram presaţi de febra cumpărăturilor de Crăciun, dar aceasta nu este aşa de mare pe cât anticipam.

Din acest motiv a trebuit să renunţăm la 600 de oameni, care erau angajaţi temporar, până în luna decembrie” a spus John Guerry, directorul fabricii Nokia din Jucu.

Reprezentanţii Nokia i-au anunţat ieri pe cei 600 de oameni că le vor plăti 75% din salarii. „Motivul pentru care am renunţat la cele 600 de persoane este faptul că am fost «înţepaţi» de un număr redus de cereri faţă de cât ne aşteptam în perioada de sfârşit de an” a spus John Guerry.

Săptămâna trecută, în timpul vizitei preşedintelui Traian Băsescu la Cluj, conducerea fabricii din Jucu a anunţat că personalul Nokia nu va fi afectat de criza financiară mondială.

„Am fost asiguraţi de managerul Nokia că nu vor fi disponibilizări de personal şi că dezvoltarea va continua la Jucu” a declarat Traian Băsescu săptămâna trecută la Cluj.

Directorul Asociaţiei Judeţene pentru Ocupare Forţei de Muncă a spus că faptul că Nokia a renunţat la 600 de angajaţi pe o perioadă de o lună afectează într-un mod negativ piaţa forţei de muncă din Cluj.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite