Angajaţii, răsplătiţi cu petreceri şi prime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Companiile şi-au răsfăţat personalul cu petreceri în cele mai cunoscute cluburi din Capitală, însă nu au uitat nici de ajutorul financiar . Petreceri în cele mai vestite cluburi din

Companiile şi-au răsfăţat personalul cu petreceri în cele mai cunoscute cluburi din Capitală, însă nu au uitat nici de ajutorul financiar .

Petreceri în cele mai vestite cluburi din Capitală, prime şi cadouri pentru cei mici, cu asta şi-au răsfăţat companiile angajaţii pentru munca din acest an. Spre deosebire de anii trecuţi, când răsplata se baza doar pe o primă, în acest an, firmele prezente pe piaţa românească au pus accent şi pe distracţia angajaţilor, astfel că nume cunoscute în peisajul muzical autohton au înveselit atmosfera la petrecerile organizate.


Petrecerile de la sfârşit de an sunt cu atât mai importante pentru angajaţi, cu cât petrec cot la cot atât cu colegii, dar mai ales cu top-managementul companiei.


Formaţii celebre au întreţinut atmosfera


"Petrecerea de Crăciun este o ocazie de a strânge relaţiile, de a interacţiona.
Este un teambuilding de câteva ore bune pe care fiecare dintre participanţi îl aşteaptă. Un astfel de eveniment reuşeşte să ne încarce cu energie", spune Mădălina Nistor, PR manager în cadrul Piraeus Bank. Deşi a avut parte la începutul lunii decembrie, la petrecerea Piraeus au luat parte peste 1.000 de angajaţi, atmosfera fiind întreţinută de concursuri gen karaoke, dar şi de un concert.

"Evenimentul a avut loc în Kristal Glam Club, iar conceptul a fost cel al unei petreceri tradiţionale, cu dans, dar şi surprize, precum concursuri karaoke sau concertul susţinut de trupa Jukebox. Ţinând cont de numărul de participanţi, locaţie şi concept, un astfel de eveniment trece uşor de câteva zeci de mii de euro", a precizat Nistor. Tot în Kristal s-au distrat şi angajaţii companiei Telemobil.

Şi asta nu a fost tot, pentru că pe lângă porţia de distracţie, angajaţii companiei de telefonie mobilă au primit şi un stimulent financiar. "În acest an, pe lângă petrecerea de Crăciun, pentru fiecare persoană au mai fost acordate două zile libere în plus faţă de cele prevăzute de lege, un mic cadou corporate constând într-un ceas de mână şi un cadou financiar", a declarat Carmen Lazar, head of corporate affairs, în cadrul Telemobil.

Potrivit acesteia, în ultimii ani, angajaţii au început să reacţioneze pozitiv la zilele libere acordate în plus faţă de cele stabilite prin lege, pentru simplul fapt că permit petrecerea unei perioade mai lungi alături de familiile lor. Pentru petrecere în unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală a optat şi Lindab, companie specializată în producţia de sisteme metalice pentru construcţii. Nicoleta Pantea, director de resurse umane în cadrul companiei, spune că această tradiţie se păstrează în fiecare an, artişti de seamă întreţinând atmosfera, astfel că fiecare petrecere se întinde până în zori.


Prime şi bonuri valorice pentru angajaţi


Distracţia gratuită oferită de către companii angajaţilor este dublată în cele mai multe cazuri şi de prime sau cadouri pentru copii. Astfel, angajaţii grupului RTC au beneficiat de mai multe surprize în acest an. "Au primit cu toţii un cadou constând în mai multe obiecte utile pentru birou, iar angajaţii care au copii mici au primit şi cadouri pregătite pentru ei", a precizat Alina Olaru, director de resurse umane în cadrul RTC România.

În plus, o parte a primit bonuri-cadou cu care se pot achiziţiona orice produse, în timp ce ceilalţi au primit bonuri valorice pentru cumpărături în magazinele grupului: Diverta şi Debenhams. Valoarea medie a cadoului pentru un angajat a fost de aproximativ 210 lei. Distracţia nu a lipsit nici în rândul personalului RTC.

La petrecerea care a costat compania peste 50.000 de euro, Direcţia 5 a încălzit atmosfera, iar surprizele s-au ţinut lanţ: a fost organizată o tombolă la care s-au câştigat mai multe premii, cel mai important dintre ele fiind un autoturism Logan.

Cluburile, luate cu asalt

Moş Crăciun, cu tolba plină de cadouri a ajuns şi la copiii angajaţilor lanţului de farmacii Help Net. Petrecerea a fost organizată la sediul companiei, Moşul făcându-şi apariţia în mod spectaculos, în sabia sa trasă de reni. "Pentru angajaţi am pregătit o petrecere costumată care s-a desfăşurat într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Bucureşti şi la care au participat în număr foarte mare angajaţii noştri din Bucureşti şi din oraşele apropiate", a declarat Oana Becarian, coordonator marketing al Help Net.

Mai mult, fiecare angajat va primi o primă şi un cadou special, constând în produse cosmetice şi de îngrijire. Bugetul alocat anul acesta pentru prime, cadouri şi serbările de Crăciun reprezintă aproximativ 10% din cifra de afaceri estimată a lunii decembrie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite