Angajaţii fabricii de Bere Craiova în grevă de avertisment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ o sută de salariaţi ai Fabricii de Bere Craiova au participat astăzi la o grevă de avertisment, fiind nemulţumiţi de nivelul salariilor şi de disponibilizările care au avut loc

Aproximativ o sută de salariaţi ai Fabricii de Bere Craiova au participat astăzi la o grevă de avertisment, fiind nemulţumiţi de nivelul salariilor şi de disponibilizările care au avut loc în ultima perioadă.

Înarmaţi cu pancarte, fluiere şi o portavoce, angajaţii au ieşit pe poarta fabricii la ora 13.00 şi au protestat timp de două ore. "Cu vorbe ne mulţumiţi, dar cu bani nu ne plătiţi" sau "Nu ne mai restructuraţi, că suntem epuizaţi" au fost câteva dintre mesajele afişate de aceştia.

Liderii Sindicatului Independent Bere Craiova au precizat că aşteaptă conducerea fabricii la negocieri, iar în cazul în care nu se va ajunge la o înţelegere, vor declanşa greva generală. Sindicaliştii doresc o mărire salarială semnificativă şi vor ca, în caz de disponibilizări individuale, salariile compensatorii să fie mult mai mari decât până acum.

Fabrica de Bere Craiova este parte a grupului olandez Heineken care, în 2003, a preluat la nivel internaţional compania austriacă Brau Union. Pe lângă cea de la Craiova, Heineken România mai deţine alte trei fabrici: Miercurea Ciuc, Haţeg şi Constanţa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite