Andrei Gheorghe a pierdut "Meciul serii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul realizator tv, Andrei Gheorghe a fost suspendat din rolul de comentator al emisiunii "Meciul serii" care debutează astăzi la Realitatea TV. Locul său va fi luat de către Mihai

Cunoscutul realizator tv, Andrei Gheorghe a fost suspendat din rolul de comentator al emisiunii "Meciul serii" care debutează astăzi la Realitatea TV. Locul său va fi luat de către Mihai Tatulici.

Decizia a fost luată după ce Andrei Gheorghe a fost surprins, miercuri seară, conducând în stare de ebrietate. "El avea alcoolemia de 0,17 grame la mie. I-am suspendat permisul pentru 90 de zile şi l-am amendat contravenţional. Andrei Gheorghe a fost sancţionat, dar nu rezultă că i-a înjurat pe poliţişti.
Agenţii care l-au oprit nu au informat nici că ar fi fost scuipaţi", a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Filmat în timpul "acţiunii"

Precizarea vine după ce reporterii cotidianului "Cancan" au publicat, sâmbătă, o înregistrare din timpul unei conversaţii pe care realizatorul tv a avut-o în trafic cu un agent de circulaţie. În imaginile filmate se vede însă cum Andrei Gheorghe scuipă pe maşina poliţiei.

"Postul Realitatea TV a decis suspendarea lui Andrei Gheorghe până la clarificarea circumstanţelor în care s-a produs incidentul dintre realizatorul de televiziune şi un agent de circulaţie", se arată într-un comunicat al postului. Contactat telefonic, Andrei Gheorghe nu a dorit să comenteze incidentul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite