Andreea Mantea şi-a rupt două coaste - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre accidentul suferit de Andreea Mantea la "Dansez pentru tine", suma cheltuită de Giulia Nahmany la Paris sau infirmarea zvonului potrivit căruia Andreea Marin ar semna un contract cu Kanal D. Printre alte subiecte, Andreea Spătaru a apărut aproape goală în Dumars, iar Ethan Hawke a revenit în Româia.

Andreea Mantea şi-a rupt două coaste. Andreea Mantea este urmărită de ghinioane la "Dansez pentru tine". Chiar dacă s-a salvat "la mustaţă" de la duel, a "comis-o" din nou. Săptămâna viitoare, ea şi partenerul ei, Daniel Lazăr, vor fi din nou la duel şi vor trebui să se lupte cu perechea formată din Kamara şi Iulia Deliu. Mantea nu s-a putut bucura de victoria împotriva rivalei sale din ringul de dans, Tania Budi, scrie Click.

Giulia Nahmany a spart 10.000 de euro la Paris.
Prezentatoarea emisiunii „Trans­­formarea" (TVR1), Giulia Nahmany, a avut parte de un cadou surpriză din partea viitorului său soţ: o excursie romantică la Paris. Au luat cina pe vaporaşele de pe Sena, s-au plimbat pe Champ Elysee, ce mai, un răsfăţ total pentru Giulia, având în vedere că a stat la unul dintre cele mai frumoase hoteluri, cu vedere la Muzeul Luvru, potrivit Click.

Andreea Marin nu a semnat cu Kanal D.
Andreea Marin nu revine pe micul ecran aşa cum se anunţa cu surle şi trâmbiţe în presă zilele trecute. Zvonurile conform cărora fosta zână a surprizelor ar fi semnat cu Kanal D sunt false, iar cei care aşteaptă ca aceasta să revină pe sticlă cu o nouă emisiune tv, trebuie să mai aibă răbdare, anunàè Libertatea.

Ethan Hawke a venit din nou în România. Celebrul actor american Ethan Hawke a participat ieri la Balul de caritate de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului din Capitală, de Asociaţia Ovidiu Rom şi Leslie Hawke, mama starului, informează Libertatea.

Andreea Spataru, aproape goala in Dumars. Blonda a lasat asistenta cu gura cascata in momentul in care a iesit pe podiumul de prezentare din clubul Dumars intr-un costum de baie de culoarea pielii, lasand impresia ca este in costumul Evei. La patru luni de cand a nascut, Andreea Spataru arata mai bine ca oricand. Blonda, care a urcat pe podiumul de moda la doar cateva saptamani dupa ce a adus-o pe lume pe fetita ei, Maria Sofia, a revenit si, joi seara, la o prezentare de lenjerie intima care a avut loc in clubul Dumars din Capitala, notează Cancan.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite