Andreea Raicu, diva vânzătoare la tarabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta este invitata primei ediţii a emisiunii „Proba de celebritate“, care începe la postul Prima TV, la 4 iulie. Romică Ţociu a fost „colegul ei de suferinţă“.În timp ce mii de tineri din România ar face orice pentru „15 minute de faimă“, vedetele trec la „munca de jos“, în show-ul „Probă de celebritate“.

Celebrităţile vor lăsa luxul la o parte şi vor coborî de pe piedestal printre fanii lor, printre oamenii de rând care îi admiră sau… nu.Ele îşi vor testa popularitatea în mijlocul oamenilor obişnuiţi şi vor vedea cum reacţionează aceştia atunci când le întâlnesc.

VIP-urile vor fi nevoite să îndeplinească diverse sarcini, vor face farse şi vor încerca să se descurce în situaţii mai puţin obişnuite pentru ele. Emisiunea „Probă de celebritate“ poate fi urmărită în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.30.

Reacţii diverse

„Megastarul“ Andreea Raicu (31 de ani) a spart gheaţa cu o sarcină inedită în prima ediţie a emisiunii. Vedeta de la Prima TV a vândut cireşe într-o piaţă în care merge destul de des, în calitate de cumpărător, însă.

„A fost amuzant să vând în piaţa în care îmi fac de obicei cumpărăturile. Oamenii au reacţionat în cele mai diverse moduri, pentru că nu se aşteptau să mă vadă în această ipostază. Unora nu le-a venit să creadă, alţii s-au bucurat să mă vadă şi mi-au cerut autografe. A fost o experienţă inedită“, mărturiseşte Andreea. 

Colegul de emisiune al Andreei a fost Romică Ţociu, aflat într-o postură asemănătoare, aceea de vânzător de fuste în bazar. În afara acestor joburi temporare, Andreea şi Romică au mai avut de trecut câteva probe de popularitate şi au „testat“ diverse persoane, pe care le-au pus în încurcătură.

„Măcelarul“ Rică Răducanu

Astfel, Andreea Raicu a apelat la serviciile unei agenţii care organizează nunţi, declarând că vrea să se mărite, în timp ce Romică Ţociu a ţinut neapărat să se ocupe de înmormântarea patrupedului Ginei Pistol.

Maria Cârneci şi Rică Răducanu, invitaţii celei de-a doua ediţii, din data de 11 iulie, şi-au testat şi ei popularitatea în rândul oamenilor obişnuiţi. Fostul portar al echipei Rapid, care s-a „metamorfozat“ pentru câteva ore în măcelar, a primit încă o dată confirmarea că este un personaj foarte îndrăgit.

Şotii şi farse

Rică Răducanu (63 de ani)  s-a simţit foarte bine în mijlocul oamenilor simpli, iar „rolul“ care i-a plăcut cel mai mult a fost cel de măcelar, pentru că şi el a deţinut un astfel de magazin. Chiar dacă s-a ţinut şi de şotii, fostul fotbalist a fost bine primit de oameni.

Rică a fost vesel şi sociabil şi nu a reuşit să scoată pe nimeni din sărite, chiar dacă a vândut bilete false la meciul Rapid - Poli Timişoara şi a consumat băuturile clienţilor aflaţi la terasele din Regie.

Experienţă inedită

Una dintre ipostazele prin care Maria Cârneci şi-a testat popularitatea a fost aceea de farmacistă. „Oamenii au fost surprinşi să mă vadă aşa, mai ales că eram străină de tot ce înseamnă medicamente: denumiri, doze, capsule, fiole şi picături. Am trăit experienţe tari de tot“, a mărturisit cântăreaţa.

image

Oamenii au reacţionat în cele mai diverse moduri. Unora nu le-a venit să creadă, alţii s-au bucurat să mă vadă.

image


Andreea Raicu
vedetă TV

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite