Andreea Raicu şi-a dus cromozomii la analize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii Andreei Raicu au ocazia, începând de acum, să afle traseul parcurs de strămoşii ei până au ajuns în România! Conform Genographic Project, un studiu realizat de National Geographic,

Fanii Andreei Raicu au ocazia, începând de acum, să afle traseul parcurs de strămoşii ei până au ajuns în România! Conform Genographic Project, un studiu realizat de National Geographic, ascendenţii frumoasei vedete care a ieşit după voturile din FHM Top 100 drept cea mai sexy româncă în 2005 au pornit acum 150.000 de ani din estul Africii. Andreea Raicu face parte din haplogrupul K, care a venit pe lume acum 16.000 de ani, în timp ce Europa era în plină glaciaţiune. În consecinţă, membrii acestui grup au ales sudul continentului nostru, unde era mai cald. Pe măsură ce gheaţa s-a retras către nordul Europei, strămoşii genetici ai Andreei au plecat şi ei în aceeaşi direcţie, astfel încât este foarte probabil ca majoritatea locuitorilor Peninsulei Scandinave să aibă descendenţa genetică similară cu a vedetei de la Prima TV. Cine are curiozitatea să afle care este traseul uneia dintre cele mai râvnite românce îl poate afla din revista FHM pe aprilie sau poate accesa adresa: https://www3.nationalgeographic.com/genographic/_html/r021.html.
Genographic Project este un studiu care urmăreşte să stabilească originile genetice ale umanităţii pe baza ADN-ului recoltat de la fiecare subiect în parte. În România, studiul a fost realizat pentru zece personalităţi, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite